Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Λιμάνι Ηρακλείου

Το Λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου, την πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού που εξυπηρετεί τόσο την εμπορική όσο και την επιβατική κίνηση.

Το Λιμάνι του Ηρακλείου έχει το παλιό και το νέο λιμάνι που αποτελούν τον κύριο κόμβο κίνησης πλοίων και κρουαζιερόπλοιων, με τακτικές συνδέσεις με άλλα λιμάνια της Ελλάδας και άλλους προορισμούς της Μεσογείου.

Οι λιμενικές εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο περιλαμβάνουν και ένα κτίριο επιβατικού τερματικού σταθμού που παρέχει υπηρεσίες και ανέσεις στους ταξιδιώτες. Το λιμάνι είναι επίσης εξοπλισμένο με το τελωνείο για να διαχειρίζονται οι διεθνείς αφίξεις και αναχωρήσεις.

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να δείτε γύρω από το Λιμάνι του Ηρακλείου, όπως μουσεία, σημεία σημαντικά του τόπου και φυσικά αξιοθέατα.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και φιλοξενεί μερικά από τα σημαντικότερα ευρήματα του μινωικού πολιτισμού.

Το Ενετικό Φρούριο Κούλες του 16ου αιώνα βρίσκεται στην είσοδο του παλιού λιμανιού. Χτίστηκε για να προστατεύει την πόλη από τους εισβολείς και σήμερα προσφέρει στους επισκέπτες πανοραμική θέα στη θάλασσα και την πόλη.

Το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου φιλοξενεί πολλά ιστορικά κτίρια και σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως η Κρήνη Μοροζίνι, η Λότζια και η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Τίτου.

Το Ανάκτορο της Κνωσού, το κέντρο του μινωικού πολιτισμού, βρίσκεται περίπου 5 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και είναι ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης.

Το λιμάνι του Ηρακλείου είναι το σημείο που ενώνει το βόρειο με το νότιο τμήμα της Κρήτης. Είτε έρχεστε για χαλαρωτικές διακοπές είτε για να εξερευνήσετε το νησί, είναι ένα καλό μέρος για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα και να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας.

Κάντε κράτηση σήμερα το όχημά σας στο Heraklionairportrentacar και επιλέξτε ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα, τζιπ, συμπαγή ή οικονομικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ποδήλατα ATV. Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και ελάτε να εξερευνήσετε μαζί μας τους μοναδικούς προορισμούς της Κρήτης.