Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου, γνωστός και ως Αερολιμένας Νίκος Καζαντζάκης, είναι ο κύριος αερολιμένας που εξυπηρετεί την πόλη του Ηρακλείου, τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού της Κρήτης, στην Ελλάδα. Πήρε το όνομά του από τον Ηρακλειώτη Νίκο Καζαντζάκη, Έλληνα συγγραφέα και φιλόσοφο.
Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της πόλης και είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα μετά το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.
Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου είναι τα εξής:

  • Δύο τερματικούς σταθμούς (εσωτερικού και εξωτερικού)
  • Μια σειρά από ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων, εστιατορίων, καφετεριών και μπαρ
  • Διαθέσιμες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και υπηρεσίες ταξί
  • Επιλογές βραχυπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου χώρου στάθμευσης
  • Εγκαταστάσεις φροντίδας βρεφών, τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες
  • ΑΤΜ, γραφεία ταξιδιωτικών πρακτόρων, απολεσθέντα και βρεθέντα.
  • Επιλογές βραχυπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου χώρου στάθμευσης με καθορισμένους χώρους στάθμευσης για επιβάτες με αναπηρία.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου διαθέτει διάφορες επιλογές μεταφοράς για τη μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, λεωφορεία, ταξί και ιδιωτικές μεταφορές. Καθώς βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, είναι συνήθως εύκολο να οδηγηθείτε σε κάθε προορισμό με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς παρέχει ευελιξία και ευκολία για την εξερεύνηση του νησιού της Κρήτης.

Συνιστάται να κάνετε κράτηση για την ενοικίαση αυτοκινήτου εκ των προτέρων, ειδικά κατά την περίοδο αιχμής των ταξιδιών, για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα και να αποφύγετε τις μεγάλες αναμονές. Η εταιρεία μας Heraklionairportrentacar διαθέτει γραφείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και κανονίζουμε την ενοικίαση σας αμέσως μετά την άφιξή σας.

Η Heraklionairportrentacar διαθέτει μεγάλη ποικιλία κατηγοριών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στη σωστή τιμή. Πάρτε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας μια σελίδα στόλου αυτοκινήτων και ποδηλάτων.

Οι χάρτες στην ιστοσελίδα μας σας δείχνουν επίσης την τοποθεσία της Heraklionairportrentacar στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αλλά και άλλες τοποθεσίες μας στην Κρήτη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Λάβετε υπόψη ότι η Ελλάδα έχει συγκεκριμένους νόμους και κανονισμούς οδήγησης που πρέπει να γνωρίζετε, όπως το να οδηγείτε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να έχετε πάντα μαζί σας την άδεια οδήγησης και τα έγγραφα του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και να χρησιμοποιείτε ζώνη ασφαλείας. Θα πρέπει επίσης να είστε εξοικειωμένοι με τα τοπικά σήματα κυκλοφορίας και τα όρια ταχύτητας.