Ενοικίαση Αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Χανιών

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, γνωστό ως αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, περίπου 14 χλμ ανατολικά της πόλης των Χανίων, στην Κρήτη.

Το αεροδρόμιο των Χανίων εξυπηρετεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού και είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στο νησί της Κρήτης μετά το αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Λειτουργεί όλο το χρόνο με τακτικές συνδέσεις με πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Το αεροδρόμιο διαθέτει έναν τερματικό σταθμό, με μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών για τους ταξιδιώτες, όπως εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα αφορολογήτων ειδών, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ΑΤΜ, υπηρεσίες συναλλάγματος και εγκαταστάσεις για επιβάτες με αναπηρία.

Το αεροδρόμιο των Χανίων διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και για μακροπρόθεσμη στάθμευση, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κτίριο του τερματικού σταθμού. Ο χώρος στάθμευσης παρακολουθείται από προσωπικό ασφαλείας και κάμερες για την ασφάλεια των οχημάτων και των επιβατών τους.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Στο αεροδρόμιο των Χανίων έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε αυτοκίνητο αμέσως μετά την άφιξή σας από το σταθμό μας που βρίσκεται 300 μέτρα από την πύλη των αφίξεων. Εάν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε την Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μια ενοικίαση αυτοκινήτου από το Heraklionairportrentacar.com θα ήταν σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα.

Όταν φτάσετε στα γραφεία του αεροδρομίου μας, η φιλική ομάδα μας θα σας καλωσορίσει και θα σας βοηθήσει με την παραλαβή του αυτοκινήτου σας. Θα σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην Κρήτη με την άνεση και τις υπηρεσίες του HeraklionAirportRentACar.

Σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, ώστε να εγγυηθούμε ότι θα έχουμε έτοιμο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να αποφύγετε την ταλαιπωρία. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.