Σχετικά με την Εταιρεία μας

Ανακαλύψτε την Κρήτη με το δικό σας Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο ή Μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας σε όλο το νησί. Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές προσφορές μας για Ενοικίαση Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας και κάντε την κράτησή σας με λίγα εύκολα βήματα χρησιμοποιώντας το ασφαλές ηλεκτρονικό μας σύστημα.

Η HeraklionairportRentacar.com είναι μια τοπική ανεξάρτητη εταιρεία Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – Αριθμός Μητρώου : 1039 E008 100 71700.

Iδρύθηκε για την παροχή χαμηλού κόστους και υψηλού επιπέδου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών σε όλα τα κύρια κέντρα της Κρήτης. Με τα χρόνια η εταιρεία μας εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους, δυναμικούς και άκρως ανταγωνιστικούς Παρόχους Ενοικίασης Αυτοκινήτων στην Κρήτη. Οι κύριες τοποθεσίες μας είναι στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στο Αεροδρόμιο των Χανίων. Ως Επαγγελματική Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών μπορούμε να κανονίσουμε δωρεάν παράδοση του οχήματος που προτιμάτε στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή των Χανίων, ώστε να μπορείτε να έχετε το Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο στη διάθεσή σας αμέσως μόλις βγείτε από το αεροπλάνο. Και δεν σταματάμε εκεί. Συνεργαζόμαστε με μια σειρά από αριστοκρατικά ξενοδοχεία σε όλο το νησί καθώς και με πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, προσπαθώντας πάντα να χτίζουμε ισχυρές, αξιόπιστες και μακροχρόνιες σχέσεις.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση και ασφαλείς, καθαρές, οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε προσιτές τιμές. Διαχειριζόμαστε έναν ολοκαίνουργιο στόλο μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, που κυμαίνονται από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα και σκούτερ μέχρι πολυτελή κάμπριο και μίνι βαν. Διαχειριζόμαστε το δικό μας δίκτυο ενοικίασης μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στην Κρήτη και φροντίζουμε να ανανεώνουμε ετησίως τον στόλο αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μας, οπότε όταν ενοικιάζετε αυτοκίνητο στην Κρήτη στην HeraklionairportRentacar.com, είναι εγγυημένο ότι θα οδηγείτε με άνεση, πολυτέλεια και - πάνω απ 'όλα - ασφάλεια.

Το καταρτισμένο φιλικό προσωπικό μας θα προσπαθεί πάντα να σας παρέχει την πιο επαγγελματική και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Όποιο πρόβλημα και αν προκύψει κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου σας στην Κρήτη, θα σας βοηθήσουμε σε 24ωρη βάση και θα παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας.

Λόγοι για να μας επιλέξετε

  • Οικονομικές τιμές και πολλές επιλογές σε νέα οχήματα
  • Υψηλή διαθεσιμότητα οχημάτων σε όλα τα καταστήματα μας
  • Επιλογές Ενοικίασης Μιας Διαδρομής για αποβίβαση σε διαφορετική τοποθεσία από το σημείο εκκίνησης
  • Εξαιρετικά σχόλια πελατών - εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες όλα αυτά τα χρόνια
  • Μικρό και φιλικό – στα υποκαταστήματά μας έχετε μια πιο προσωπική εξυπηρέτηση και προσοχή, καθώς κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός

Η HeraklionairportRentacar.com είναι περήφανη κάτοχος βραβείων κύρους που απονέμονται από τους ακόλουθους αθλητικούς οργανισμούς:

  • Αθλητικό Κέντρο Arena. : για γενναιόδωρη προσφορά στο πανελλήνιο κολεγιακό τουρνουά.
  • Go Sports: για τη γενναιόδωρη συνεισφορά στο "Golden Soccer Tournament".
  • Agenda Sport Action. για τη γενναιόδωρη προσφορά στο πανελλήνιο κολέγιο «Golden Soccer Tournament».