Σαφάρι στην Κρήτη

Το Τζιπ Σαφάρι υπάρχει εδώ και 30 χρόνια στον κρητικό τουρισμό παρέχοντας μια υψηλής ποιότητας, αξέχαστη και οικονομική περιπέτεια 4x4 εκτός δρόμου. Η Εκδρομή Τζιπ Σαφάρι μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής δραστηριότητα στην Κρήτη. Το ταξίδι απομακρύνει τους επισκέπτες από το πεπατημένο μονοπάτι για εξερεύνηση.

Κατά τη διάρκεια μιας Εκδρομής με Τζιπ Σαφάρι θα οδηγήσετε μέσα από το φημισμένο μονοπάτι για να εξερευνήσετε το τραχύ έδαφος του νησιού, θα δείτε τα εκπληκτικά τοπία και τα παραδοσιακά χωριά, τους γραφικούς ορεινούς δρόμους, τους ελαιώνες, τις αμμώδεις παραλίες και σταθμεύσετε σε διάφορα σημεία που έχουν ενδιαφέρον στη διαδρομή. Το Τζιπ Σαφάρι είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά του νησιού της Κρήτης και να μάθετε περισσότερα για τον τοπικό πολιτισμό και την ιστορία του.

Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο εκτός δρόμου στη Δυτική και Ανατολική Κρήτη με τα Τζιπ 4x4 και τη βοήθεια των έμπειρων πολύγλωσσων ξεναγών μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φανταστικής βόλτας από το κακοτράχαλο μονοπάτι, θα απολαύσετε επίσης ένα αυθεντικό ελληνικό γεύμα μπάρμπεκιου στην ύπαιθρο και κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του Λιβυκού Πελάγους.

Το Jeep Safari στην Κρήτη γίνεται με τζιπ 4x4 ανοιχτής οροφής Suzuki Jimny, ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη ασφάλεια και ορατότητα. Η οδήγηση από εσάς είναι ευπρόσδεκτη, εφόσον έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και πληροίτε τις προϋποθέσεις ηλικίας (δείτε τους όρους ενοικίασης αυτοκινήτου). Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο σαφάρι με τζιπ απλά ως επιβάτης, τότε απλά καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε τη θέα που κόβει την ανάσα.

Μη διστάσετε καθόλου, ελάτε μαζί μας στο επόμενο ταξίδι μας και στείλτε το αίτημά σας online τώρα. Μπορούν να γίνουν ρυθμίσεις για μικρές ή μεγάλες ομάδες.

Θα σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος σας βολεύει και στο τέλος της ημέρας θα σας οδηγήσουμε πίσω στο χώρο σας.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί στον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή καλέστε μας απευθείας.

Αναλυτικά τα προγράμματα του Jeep Safari στην Κρήτη: