Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά Λιμάνι Σούδα

ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Λιμάνι των Χανίων στη Σούδα είναι ένα μεγάλο, φυσικό λιμάνι που βρίσκεται  περίπου 7χλμ. από την Πόλη των Χανίων και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου. Η Σούδα είναι ένα από τα πιο κοντινά χωριά στην Πόλη των Χανίων όπου καθημερινά πλοία συνδέουν τη Σούδα με τον Πειραιά και άλλα νησιά. Λόγω της στρατηγικής του θέσης, το ΝΑΤΟ έχει αναπτύξει σταθμό μέσα στον Κόλπο της Σούδας. Στη μέση του κόλπου υπάρχει ένα μικρό νησάκι με ένα εντυπωσιακό ενετικό κάστρο.

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΣΟΥΔΑ

Η ίδια η Σούδα είναι μια πόλη-λιμάνι όπου μπορείτε να βρείτε πολλά τουριστικά αξιοθέατα για να εξερευνήσετε.

Είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε πολλά πολιτιστικά και φυσικά αξιοθέατα της Κρήτης. Είτε σας ενδιαφέρει η πεζοπορία, η ιστορία ή απλώς η χαλάρωση στην παραλία, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το όμορφο μέρος της Κρήτης.

Τάφοι Βενιζέλου, ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενός από τους διασημότερους πολιτικούς της Ελλάδας. Οι τάφοι βρίσκονται σε ένα λόφο με θέα την πόλη των Χανίων, όπου έχει και εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Η πανέμορφη Χερσόνησος του Ακρωτηρίου που φιλοξενεί πολλά ιστορικά μοναστήρια και εκκλησίες, καθώς και μερικές από τις πιο εκπληκτικές παραλίες του νησιού.

Το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μονοπάτια πεζοπορίας στην Κρήτη μήκους περίπου 16 χιλιομέτρων και ταξιδεύει τους επισκέπτες σε ένα μαγευτικό ορεινό τοπίο και πλούσια βλάστηση.

Η Παλιά Πόλη των Χανίων είναι ένας λαβύρινθος από στενά δρομάκια και σοκάκια, με κτίρια, μουσεία και παραδοσιακές ταβέρνες της Ενετικής και Οθωμανικής εποχής.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΣΟΥΔΑ

Το συναρπαστικό Λιμάνι της Σούδας πρέπει να το εξερευνήσετε χρησιμοποιώντας ένα Ενοικιαζόμενο Αυτοκίνητο ή Μοτοσυκλέτα από την Heraklionairportrentacar. Ανακαλύψτε την παλιά πόλη με την ενετική αρχιτεκτονική της και πολλά άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα με την Ενοικίαση Αυτοκινήτου ή Μοτοσυκλέτας στο Λιμάνι των Χανίων.

Η Heraklionairportrentacar είναι η αξιόπιστη και οικονομική επιλογή Ενοικίασης Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας για τις διακοπές σας ή το επαγγελματικό σας ταξίδι! Θα παρέχουμε πάντα καινούργιο και οικονομικό στόλο Ενοικίασης Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών. Κάντε κράτηση για την ενοικίασή σας σήμερα και για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο!